Service

Bij Bredi BV bieden wij meerdere services zoals export services, transport, verscheping, exportkenteken, RDW en douane afhandeling.

Export services

Wanneer u een voertuig bij ons gekocht heeft ondersteund Bredi u bij het transport. Van het gereed maken van het transport tot de douane afhandeling. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze service. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Transport

Wij kunnen het transport van uw machine, oplegger of andere voertuigen regelen. Onze ervaring sinds 1993 heeft geleid tot een uitgebreid wereldwijd netwerk van erkende transporteurs en chauffeurs. Tegen eerlijke en scherpe tarieven halen en brengen wij gekochte en verkochte voertuigen van en naar diverse wereldwijde havens en andere bestemmingen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Verscheping

Bij de verscheping van machines komt veel kijken. Wij begeleiden bij ieder voertuig van de klant de registratie, in- en uitvoeren van en naar ieder land. Bredi werkt samen met gespecialiseerd expediteurs en rederijen. Op deze manier houden wij precies bij waar uw voertuigen zich bevinden en wanneer deze worden afgeleverd. 

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Exportkenteken

Wanneer u van plan bent zelf uw voertuig naar de plaats van bestemming te vervoeren, dan moet u beschikken over een exportkenteken. Dit exportkenteken kunnen wij snel en gemakkelijk voor u regelen. Wanneer u de aanvraag van een exportkenteken tijdig aan een van onze experts doorgeeft is het kenteken binnen voordat u het voertuig komt ophalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een exportkenteken. 

RDW Erkend

Wanneer u een voertuig heeft gekocht of verkocht moet de tenaamstelling worden gewijzigd. Bredi is in het bezit van een RDW-erkenning. Met deze RDW-erkenning mogen wij een voertuig direct opnemen in onze bedrijfsvoorraad, een kenteken op naam van de nieuwe eigenaar zetten en een registratie uitvoeren of beëindigen (bij export) bij het RDW.

De RDW is de organisatie die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Douane afhandeling

Bij de douane zijn er voor verschillende machines en voertuigen verschillende documenten nodig. Een voorbeeld is een EX1-document (exportverklaring) bij export van een voertuig buiten de EU. Omdat wij direct contact hebben met de douane en op de hoogte zijn van alle import- en exportrestricties, douaneformaliteiten en voorschriften verloopt een export vaak vlekkeloos. 

1

Snelheid

Vanaf het moment dat de klant een aankoop bij ons heeft gedaan, is ons team alleen op die machine gefocust.

2

Stiptheid

Dankzij onze gespecialiseerde chauffeurs is er zelden vertraging in de levering van machines bij de (internationale) havens en binnen de Benelux.

3

Kwaliteit

Onze ervaring op de (internationale) markt en onze trouwe klanten over de hele wereld zeggen alles over de kwaliteit die we bieden.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!

📱+31 (0)165 395 990
📧 [email protected]

Onze merken

Chat openen
1
Contact opnemen met ons sales team
Scan de code
Contact ons via WhatsApp
Bereik ons op WhatsApp! Start een gesprek via onderstaande knop en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.